torstai 30. huhtikuuta 2015

WEEK 16 & 17

PicMonkey Collage5
1. Kuvailtiin videota Millan kanssa, jonka ilmestyminen tänne ei ole varmaa. 2&3. Viime lauantaina olin kavereiden kanssa.
PicMonkey Collage4 1. Kokkailin itselleni ruokaa. 2. Vähän donitsia. 3. Töitätöitä..
PicMonkey Collage 1. Oon yleensä saanut matikan kokeista seiskoja ja voitte vaan kuvitella mun reaktion, kun sain 9½! 2. Ruisleipää iltapalaksi. 3. Vähän mäkissä tuplamakupirtelöillä. 4. Editoitiin koulussa meidän kauhuelokuvaa. 
PicMonkey 3 1. Vähän jäätelöä. 2. Eräs päivä lähdössä lenkille. 3. Samalta päivältä, kun kuvailtiin Millan kanssa videota. 4. Piikkiruokaa.
2 1. Eräs päivä Nooran kanssa. 2. Millan äitin tekemään kakkua ja kermavaahtoa! Nam! 3. Eräs kympin aamu menossa kouluun. 4. Sitä mun ja millan videota. 

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

FAVORITES

Tänään olisi vuorossa tosi pitkän ajan jälkeen suosikkeja! IMG_0636
Ensimmäinen suosikkini on Eos strawberry sorbet huulirasva! Mulla on ollut ennemmin se  blueberry acai, mutta se loppui ja hommasin tämän. Molemmat on yhtä hyviä, mutta tämä voittaa kyllä tuoksullaan. 
IMG_0639 Seuraava suosikki onkin Garnierin kuorinta-aine. Mulla on tämä kyseinen aine poistanut ainakin mustapäät hyvin ja iho on tuntunut tosi raikkaalta tämän jälkeen. 
IMG_0634 Tätä Victoria's Secretin Secret Escape bodymistiä on kyllä tullut käytettyä koko kevään ajan. Tämä tuoksuukin mun mielestä ihanan keväiseltä.
IMG_0632 Tätä t-paitaa ei olekkaan näkynyt vielä koko blogissa, mutta tämä on kyllä ollut ahkerasti käytössä siitä asti, kun tämän kuun alussa ostin. Tällaista raitapaitaa olin etsinyt koko lopputalven ja nyt vihdoin löysin sellaisen H&M:ltä kymmenellä eurolla.
IMG_0638 Viimeinen suosikkini onkin tämä televisiosarja Au pairit Los Angelesissa, jonka katsoinkin putkeen yhtenä päivänä! Au pairit Lontoossa on sarjan ensimmäinen kausi, jonka katsoinkin vielä tämän jälkeen. Voin suositella molempia lämpimästi. 

Millaisia suosikkeja teillä on lähiaikoina ollut? Löytyykö teiltä kenties samoja? Kertokaahan teidän lempparit kommenttiboksiin!

torstai 23. huhtikuuta 2015

SPRING

IMG_0620IMG_0617IMG_0615IMG_0622IMG_0628IMG_0623-001 Kulunut alkuviikko on kulunut pitkälti kavereiden kanssa ja nyt kokeisiin lukiessa. Tälläkin hetkellä pitäisi olla lukemassa äidinkielen kokeeseen, mutta täällä mä kirjoitan tätä postausta. Käväisin äsken nappaamassa nämä parit kuvat ulkona ja nyt pian palailen takaisin äidinkielen pariin. Millainen alkuviikko teillä on ollut?

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

INSPIRATION FOR SUMMER

Pitkästä aikaa olisi luvassa asuinspiraatiota polyvoresta! Tällä kertaa asut ovat kesäisiä, joten tästä saat hieman vinkkiä omiinkin kesäasuihisi. 
summer


Tätä asua aloin rakentamaan tuon farkkutakin ympärille. Tuollaiseen farkkutakkiin sopii monet eri vaatteet, mutta tähän asuun valikoitui sen kaveriksi valkoinen narutoppi, mustat shortsit, kukkaiset vanssit, kukkaseppele, hapsulaukku, Michael Korsin kultainen kello ja musta Essien kynsilakka. Itse voisin käyttää tätä asua kavereiden kanssa ulkona.
dress


Tämä asu on kesän juhliin soveltuva. Aloin koota tätä tuon lohenpunaisen mekon ympärille. Mustat korkokengät, valkoinen laukku ja hopeiset korut sopivat tähän oikein hyvin. 
blue
Tämä sinivalkoinen asu lähti kasaantumaan noista shortseista. Shortseihin ja croptoppiin kun liitti valkoiset vanssit, ruudulliset puhelinkuoret, kangaskassin ja babybluen värisen kynsilakan, niin alkoi asu näyttää kivalta! Tähän asuun sopisi myös jonkinlainen flanellipaita vyötäisille. 
bw

Tätä asua aloin luoda hameen ympärille. Asusta tuli aika mustavalkoinen, mutta kaikki sopivat toisiinsa. Tätäkin asua voisin käyttää kesällä oikeastaan missä vaan. 
bw red

Tämä asu on myös kesälle, mutta hiukan viileämmälle säälle. Muuten mustavalkoinen asu, jossa huulet ja kynnet toimivat väripilkkuina. Hiukan sporttisemman tästä asusta tekee Niken Rosherun kengät.

Mikä oli teidän lempiasu näistä? Mun lemppariksi nousee ehkä ensimmäinen ja viimeinen asu!

perjantai 17. huhtikuuta 2015

WEEK 15


PicMonkey Collage2 1. Tyhjäsin tosiaan mun vaatekaapin valokuvista ja kyllä mun huoneesta tulikin valoisampi! 2. Kuviksen lopputyötä tekemässä. 3. Aamuinen kouluselfie ennen matikan koetta. 4. Kirjastossa koulusta 
PicMonkey Collage3 1. Viikonloppua Katan iskällä 2. Samaista päivää kavereiden kanssa 3. Hesburgerin jäätelöannosta 4. Vähän lisää kavereita viikonlopulta

Kertokaahan mulle kommenttiboksiin teidän viime viikon kohokohtia! 

tiistai 14. huhtikuuta 2015

PILALLE MENNEITÄ

Tänään olisi vuorossa pilalle menneitä asukuvia, joita oon koonnut viimeksi 2013 vuoden joulukalenteriin, joten eiköhän oo aika uudelle tällaiselle!
IMG_9149 Usein kuvissa on joko tuuli vienyt hiukset johonkin suuntaan, tai sitten laitan niitä paremmin. Tässä kuvassa onkin molemmat kyseessä.
Tähdellä merkityt valokuvat48 Aina joukkoon eksyy myös pelleilykuvia tai housujen nostamista.
Tähdellä merkityt valokuvat47 Usein ongelmana on taas se, että ihmettelen jotain tai otan jotain hiusta tai roskaa pois jostain. Joskus kuva ei ole myöskään tarkka tai asetukset on huonosti kamerassa. 
IMG_7672 Kuitenkin melkein aina niiden kuvien ongelmana on huono ilme tai asento.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

POSITIIVISTA

Innostuin ensimmäistä kertaa tekemään postausta tän hetkisistä ilonaiheista, joten aloitetaanpas kesäisten kuvien kera!
IMG_4764
Tämän viikonlopun sää - Tuolla on ollut eilen tosi lämmin ja aurinkoista, ja tänäänkin +16 astetta lämmintä!
Kesän odotus - Tämän viikonlopun sään jälkeen tekee tosi paljon mieli olla ulkona. Varsinkin sitten, kun on kesä niin ollaan vielä enemmän. 
IMG_4501Huippu viikonloppu - Mahtavien kavereiden kanssa on mukava viettää viikonloppua.
 Kesäisten kuvien katsominen - Ai että, eihän noille voi kun hymyillä. 
IMG_4448 Leikatut hiukset - Kävin parturissa edellisviikolla ja nyt näitä on niin kiva käsitellä ja laittaa, kun on kuivat latvat poissa!
Uudet asiat - Tampereelta mun mukaan lähti monia kivoja juttuja, joista onkin jo postaus täällä.
IMG_3764 Uusi nahkatakki - Niistä Tampereen ostoksista lemppariksi on ehdottomasti noussut se nahkatakki ja kun sääkin on vielä sallinut sen käytön!

Millaisia ilonaiheita teillä on viime päivien aikana ollut? Kertokaahan mulle kommenttiboksiin!

tiistai 7. huhtikuuta 2015

NAHKATAKKINEN TYTTÖ

IMG_0523Tähdellä merkityt valokuvat45IMG_0519Tähdellä merkityt valokuvat46 Tällaiset kuvat tuli räpsäistyä sunnuntaina Mimmin kanssa. Nahkatakki oli mulla ekaa kertaa käytössä ja tykkäsin paljon! Asun rakensinkin nahkatakin ympärille. Mulla oli päällä Vero Modan nahkatakki, New Yorkerin puolipitkähihainen, Ginatricotin farkut ja Nike Janoskit. Mun mielestä nahkatakki ja kiharat sopii yllättävän hyvin yhteen! Mitä mieltä te ootte?

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

NEWIES FROM TAMPERE

Tässä tulisi pientä esittelyä Tampereelta mukaan tarttuneista jutuista ja eräästä Keskisen ostoksesta. 
IMG_0288 Nahkatakki - Vero Moda - n.40€ IMG_0290 Narutoppi - Ginatricot - n.10€ IMG_0291 Puolipitkähihainen - New Yorker - n.7€ IMG_0301 Narutoppi - BikBok - n. 5€ Tämä toppi herätti mun mielenkiinnon, koska tässä topissa on selässä kiva yksityiskohta, kun siellä on sellainen halkeama, joka on vain solmittu ylhäältä naruilla kiinni. Takaosasta en valitettavasti saanut kunnon kuvaa. IMG_0305 Lasipurkki - Tiger - 2€ IMG_0541 Strawberry Sorbet Eos - Keskinen - n.7€

lauantai 4. huhtikuuta 2015

TAMPERE

IMG_0280IMG_0278IMG_0283IMG_0277TAMPEREIMG_0276 Perjantai ja tämä päivä vierähtikin Tampereella moikaten mummin siskoa, äitin ja iskän kaveria ja shoppaillen. Ensimmäistä kertaa asukuvia mulle räpsäisi iskä, tosin pienen kamerakoulutuksen jälkeen. Kyllähän näistä nyt ihan hyviä tuli, vaikka itse sanonkin. Tuo oli kyllä kiva paikka ottaa kuvia. Mulla oli tosiaan perjantaina päällä H&M:n farkut ja paita, Nike Janoskit ja yllätysyllätys vakkarikorut! Kävin tuossa viikolla napsaisemassa hiuksistanikin n.5cm kuivia latvoja pois, niin munkin hiukset näyttää nyt terveemmiltä näissä kuvissa. Viettäkää kiva pääsiäinen! :)

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

WEEK 13

Ajattelin tulla tekemään viime viikosta puhelinkuvapostauksen, sillä koko kuusta ei ole kuvia, kun puhelimeni oli huollossa. Voisin vaikka tehdä useammin tällaisia viikottaisia postauksia puhelinkuvista. 
PicMonkey Collage 1.Jenni odottamassa pll:n big A revealia. 2.Koulusta vihdoin kotiin. 3.Koulua. 4.Köksän ruokaa. 2 – Kopio 1.Kuvistunnilla "tosi" ahkeraa työskentelyä. 2. Mun kuoret saapui. 3.Big A reveal. 
PicMonkey Collage1 1.Demin lukemista päärynäjäätelön kera. 2. #ootd 3. Prismaan lähdössä skopolla. 4. Vähän lisää jäätelöä.